Om TopDownloads.dk

TopDownloads.dk består af en række top-300-lister over mest downloadede musik, apps, film, bøger og podcasts i danmark.

Listerne trækkes direkte fra Apples iTunes, og skulle derfor altid være opdateret så det er de aktuelle lister man ser.

Har du kendskab til at andre rss-feeds for downloads, så sig besked.

Andre ting:

Her er lidt andre projekter jeg har gang i og som jeg har skrevet. Måske er det noget du synes kunne være interessant at se på:

Ved siden af dette site har jeg også nogle andre sites. Et af dem er en guide med hjælp til at lave en hjemmeside med wordpress. På dette website tilbyder jeg også, at man kan købe nogle af mine fotos. I modsætning til stockphotos er det danske kvalitetsfotos som kan bruges på hjemmesider og Facebook.

Et af mine andre websites handler om tips og tricks hvis man er sent på den. Det kunne f.eks. være i sin dagligdag, hvis man skal give gaver, ud at rejse eller i teateret. Sitet kan findes her: Late.dk.

Et andet site handler om valg i Danmark. Her kan man læse om alle de forskellige valg, de politiske partier og det politiske system. En aktuel side er en samling af links til steder hvor du kan teste dig selv, så du kan svare på “Hvad skal jeg stemme til folketingsvalget 2019”.

Et sidste site jeg har, handler om hvordan man kan spare på forskellige ting. Det kunne være ved at finde lagersalg og outlets for at købe tøj, det kunne være ved at handle online. Det kunne også være gennem nogle af de spareguider der findes. Sitet finder du her: save.dk

Et helt andet website er min guide til en bolig – bolig.link. Eller min guide til folketingsvalg og valg generelt i Danmark.

Endelig er der et par af mine rigtig gamle site, nemlig mine nyhedsites herald.dk med en oversigt over de seneste nyheder gennem RSS og en tilsvarende international og engelsksproget version newstaxi.com.

De seneste skud på stammen er et site med en oversigt over danske og gratis podcast på PoscastNews.dk. Her kan de følge med i hvilke aktuelle podcasts der er kommet i en lang række serier. Og det seneste site jeg har er lavet er Snyd Ikke Dig Selv.dk som er en forbrugerguide med tips til hvordan du sparer og lever smart.